נאוה תהילה מקיימת תפילות קבלת שבת אחת לחודש בשכונת בקעה בירושלים.
חברים מכל העמים מוזמנים לבוא
בנאוה תהילה אנו מתכנסים יחד כדי להתפלל בשמחה ובהתרגשות. התפילה שלנו שוויונית ומלווה לעיתים קרובות בכלי נגינה אקוסטיים. נוסח התפילה וסגנונה משתנה משבת לשבת. לפעמים אנו מתפללים תפילה מסורתית ולפעמים תפילה יצירתית, כשאנו נשענים על מהלך התפילה אבל לא בהכרח אומרים כל מילה ומילה. לעיתים התפילה מאופיינת בשירה וריקודים ולעיתים היא מדיטטיבית.
קבלות השבת מתקימות בערב שבת אחת לחודש.
בימים אלו אנו נפגשים באולם שפיצר - האולם נמצא מתחת לבית הכנסת של קהילת "כל הנשמה" ברחוב אשר 1, בבקעה. במידה ואין אפשרות להשתמש באולם שפיצר אנו נפגשים במקום אחר. מועדי התפילה ומקום המפגש המדויק מפורסמים בלוח השנה. כמו כן אפשר להצטרף לרשימת תפוצה ולקבל הודעות במייל.
לאחר קבלת השבת אנו מתכנסים בביתם של הרב רות ומיכאל קגן ברחוב גדעון 8, בקעה, לארוחת שבת משותפת – כשרה וצמחונית, תורה, שירה, נגינה ודבקות.שימו לב, לא תיערך ארוחה משותפת ביום שלפני ליל הסדר השנה.